Ara

Kız voleybol takımımız okullar arası voleybol turnuvasında ilçe birinciliğini yenilgisiz kazandı. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa ALPER ve Voleybol takımımızı tebrik ediyoruz. İlçe birincisi olarak İl yarışmalarında Afşin`i okulumuz voleybol takımı temsil edecek.

Ekm

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSLULUK SINAVINDA BEŞ ÖĞRENCİMİZ BAŞARILI OLARAK BİZİ GURURLANDIRMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLERİZ.

Ekm

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerince hazırlanan Tubitak 4006 Bilim Fuarımız 18-19 Ekimde yapılacak. Resmi Açılış törenimiz 19 Ekim saat 11.00 da olacaktır

Eyl

2020-2021 eğitim öğretim yılı liseye geçiş sınavında 3 öğrencimiz fen liselerine yerleşti.

Eyl

2020-2021 eğitim öğretim yıl sonu etkinlikleri kapsamında tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenlendi. Sınıflar arası bilgi yarışmaları yapılarak, kazanan gruplar ödüllendirildi. Doğayı ve çevreyi tanıma amaçlı yakın alanlara gezi düzenlendi. Kitap okuma etkinlikleri ve geleneksel oyunlarla dönem sonlandırıldı.

Haz

2020-2021 Eğitim öğretim yılı sonunda tüm personelin katılımıyla dağ gezisi ve piknik düzenledik. Türkçayırı mahallemizin doğal güzellikleri bir harikaydı.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa ALPER tarafından düzenlenen etkinliklerle çocuklar yarışın tadını çıkardı.

Nis

"İlahi rahmetin bol bol ihsan edildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşliğin daha da güçlendiği Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız"

Koronavirüs (Kovid-19) Salgını döneminde Cuma Çelik Ortaokulu bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan ramazanda ihtiyaç sahibi öğrencilerinin yanında olmak için bir çalışma başlattı. 17 aileye gıda yardımı yapmak üzere alışveriş ve paketleme işlemi tamamlandı. Öğretmenlerin katılımıyla bugün yardım paketleri ailelere ulaştırıldı.

Din Kültürü öğretmenimiz Rabia Arslan´ın organize ettiği faaliyet tüm personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüm katkı ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Ramazan ayımız mübarek olsun.

Mrt

Snapword is the transfer of word meanings on paper with fun illustrations. SnapWords, one of the English word learning methods, can learn the meaning of the word quickly and permanently by making fun drawings. We also organized a snapwords contest in our school. We gave a certificate of participation to each participating student and presented their awards to our students who were ranked. It was an enjoyable activity that we learned by having fun

Snapword kelime anlamlarının eğlenceli çizimlerle kağıt üzerine aktarılmasıdır. İngilizce kelime öğrenme yöntemlerinden biri olan snapwords eğlenceli çizimler yaparak kelime anlamını hızlı ve kalıcı bir şekilde öğrenebilmektedir. Biz de okulumuzda snapwords yarışması düzenledik. Katılan her öğrencimize katılım sertifikası verdik ve dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Eğlenerek öğrendiğimiz keyifli bir etkinlik oldu.

Ekm

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVINDA 5 ÖĞRENCİMİZ BAŞARILI OLMUŞTUR.

Ekm

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSEYE GEÇİŞ SINAVINDA 6 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSELERİNE, 3 ÖĞRENCİMİZ PROJE FEN LİSELERİNE, 3 ÖĞRENCİMİZ SINAV PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN ANADOLU LİSELERİNE YERLEŞTİ.

Eyl

15 Temmuz vatana ihanet girişimini öğrencilerimize anlatmak için yağlıboya resim çalışması yaptık. Ressam Sefa ERTEKİN tarafından duvar üzerine yağlı boya kullanılarak yapıldı. Efsane ressam Sefa gece gündüz demeden çalışarak bu sonucu çıkardı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz vatana ihanet girişiminde halkın neler yapabileceğini görerek öğrenecek.

Afşin İlçe birincisi Ayşe GEYİK oldu. Çeyrek altın ödülü kazandı.

Afşin İlçe ikincisi Hüsne BİÇİCİ oldu. 200TL para ödülü kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, efendimizin yolunda bir ömür geçirmelerini diliyoruz.