Ali KILINÇ - Müdür

20/06/1973 Tarihinde Kahramanmaraş ili Afşin İlçesi Arıtaş kasabasında doğdum. İlköğrenimi Arıtaş kasabasında tamamladım. Ortaöğrenimi Afşin Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünü bitirerek tamamladım.1990 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümüne Başladım ve 1994 yılında mezun oldum. Aynı yıl Öğretmen olarak Muş Merkez Güzeltepe Köyü İlköğretim Okulunda göreve başladım. Askerliğimi Yedek Subay olarak Balıkesir Askerlik Şubesinde bitirdim. Askerlik dönüşü Kahramanmaraş ilinin çeşitli okullarında öğretmen, Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Arıtaş İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandım. 2015 Yılında Cuma Çelik Ortaokuluna geçiş yaparak müdürlüğe devam etmekteyim.  Evli ve 5 çocuk sahibiyim.