KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Cuma Çelik Ortaokulu

Nis

Mart ayında okulumuzda örnek davranışları ve sportmenliği ile öne çıkan öğrencilerimiz madalyalarını aldı.

Kızlarda ayın sporcusu Gözde YILMAZ

Erkeklerde ayın Sporcusu İsmail Enes DAĞLI

Mrt

Seçmeli Kuran-ı Kerim derslerinde okumayı öğrenemeyen istekli öğrencilere Kuran okumayı öğretmek için hazırladığımız projemiz 11.03.2019 tarihinde Kaymakamlık onayı ile başlatılmıştır.

1- Kitabımız Kur´an-ı Kerimi okumasını bilmeyen 11-15 Yaş arası kız ve erkek çocuklara Kur´an okumayı öğretmek.

2-Milli ve manevi değerleri özümsemiş, vatan ve milletine hizmet etmeye istekli bireyler yetiştirmek.

3-Öğrencilerin millî ve manevî değerleri bağlılıklarını artırmak, bu değerleri okul ortamına yansıtarak uygulamak ve pekiştirmek.

4-Öğrencilere; temel insanî değer ve erdemleri kazandırma, ahlâkî değerlere karşı duyarlılık oluşturma ve onları davranışa dönüştürme konusunda yardımcı olmak,

5- Öğrencilerin sosyal faaliyetlerini artırmak.

6-Eğitim faaliyetlerini her düzeyde bir araya getirerek yayılmasını sağlamak.

Kur´an-ı Kerimi Okuma Başarı ve Ödülleri

1- Amme cüzünü bitirip, namaz surelerini ezberleyenlere 50 TL Harçlık

2- Kur´an dan ilk elli sayfayı okuyanlara toplamda 250 TL Ödül

3- Elli sayfadan fazla okuyanlar sayfa başına 5 TL kazanmaya devan edecek.

Tahmini Ödül Tutarı:13.000 TL

Şbt

Okulumuzun bahçesini ve etrafını, okul yolumuzu, mezarlığımızı, taziye evi ve parkımızı temizleyerek güzel bir farkındalık eğitimi yaptık.

Ara

İlçemizde yapılan 2018-2019 Okul sporları yarışmalarında; okulumuz küçükler voleybol ve küçükler futbolda ikincilik kupasını aldı.

Çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ağu

Merkezi Sitem Sınavı ile Liseye Geçişte Mezun Olan Kırkbir Öğrencimizden Beşi Fen Liselerine Yerleşti

1-Fadime Bilge ÖZDEMİR-KAHRAMANMARAŞ İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi

2-Mahmut BELLİ-İSKENDERUN Tosçelik Fen Lisesi

3-Habibe Sultan ARSLAN-İSKENDERUN Tosçelik Fen Lisesi

4-Mustafa DAĞLI-ANKARA POLATLI TOBB Fen Lisesi

5-Asiye DAĞLI-SİVAS ZARA Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi

Ağu

1-MUSTAFA DİKİCİ

2-HÜSNE BİCİCİ

3-DÖNDÜ SENA CANDEMİR

4-SALİH DAĞLI

5-İSMAİL DAĞLI

Tem

ŞİMDİ MUTLU GELECEKTEN UMUTLU PROJEMİZ KAPSAMINDA MERKEZİ SİSTEM SINAVINDA TÜRKİYE GENELİ YÜZDELİK DİLİMLERDE BAŞARILI OLANLARA VERECEĞİMİZ ÖDÜLLER DAĞITILDI. ÜÇ ÖĞRENCİMİZ YÜZDE BİRLİK DİLİMDE YER ALARAK 500´ER TL PARA ÖDÜLÜ KAZANDI.

Tem

Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Projemizde yılın sınıfı ödülünü 5A sınıfımız kazanmıştır. 5A sınıfına aileleri ile birlikte iftar yemeği verildi. İftara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimiz katıldı.

Programa projemizin ikinci ödülü olan; milli, manevi değerler alanında ilk 20 ye giren öğrencilerde katılarak ödüllerini aldılar.

Ock

Okulumuz bünyesinde uyguladığımız ´´Şimdi Mutlu Gelecekten Umutlu´´ Projemiz kapsamında milli ve manevi değerleri bilmek ve hayatına uygulamak, milli ve manevi değerlerimize sahip, arkadaşlarına örnek teşkil edecek 20 öğrencinin belirlenmesinde kullanılacak kitaplar dağıtıldı. Kahramanmaraş Müftülüğü tarafından projemize kitap desteği verildi. 150 adet Dinim İslam ve 100 adet Kur´an Okuma Rehberi öğrencilerimize dağıtıldı. Emeği geçenlere teşükkür ediyoruz.